Tv seriene ledende?

Tv serier er vel kanskje det de fleste forbinder med serier når de hører det ordet? Og det er kanskje ikke rart, for TV er jo sentralt i veldig manges daglige liv og mange «lever og ånder» jo for å få med seg ulike serier. Og serier finnes det alle aldersgrupper. Det finnes jo tegneserie serier for de aller minst og for da alle aldre oppover til nesten det uendelige. Med det uendelige så mener jeg her serier som er laget uten å være laget for en spesiell aldersgruppe. Og i dag er det vel enda større tilgang på muligheter til å se serier å følge de tett en den gangen det kun var TV som kunne brukes.

Mange muligheter

For en del år tilbake var det kun på TV skjermen man kunne se serier. Enten om det var via video kassetter eller direkte på TV skjermen som et program. Da var man bundet veldig til å se serien på den tiden den ble sendt på TV eller senest på reprisen som det var mye av med populære serier. Men i dag kan man se på sin favoritt serie på så mange steder at det er mulig å se en eller flere episoder til alle døgnets tider.  Jeg kan ikke navnene på alle stedene man kan se film og serier i dagens samfunn. I tillegg til den gammeldagse opptak via TV så er det jo internett og de mulighetene man finner der som leder an. Netflix, Youtube og ikke minst sidene til de forskjellige TV kanalene direkte der det også lagres og kan gjenopptas. Noen sider koster noen kroner å benytte, men det finnes også en del gratis sider hvor man kan laste ned eller se direkte både fil og serier. Av hensyn til lovligheter og så videre skal jeg ikke nevne noen av de navnene.

Mange muligheter

Mye informasjon

Dersom du skulle være ny til å ville se på serier utenfor sendetid på TV skjermen, så finnes det masse informasjon ute på internett. Det kommer både anbefalinger og advarsler på flere måter. Massemedia er en kanal som skriver mye om slikt, men det finnes jo dedikerte kanaler ute på nettet som arbeider bare med slik informasjon ut til deg og meg. Men det er dukket opp en ivrig tjeneste for å få tilgang til slik informasjon. Massemedia og kanskje da spesielt avisene dekker denne informasjonen inn i sine pluss abonnement. Altså du må enten betale en engangs sum eller du må være abonnent av avisen deres for å få full tilgang til denne informasjonen. Og selvfølgelig så koster det å få tilgang til disse databasene som tilbyr full oversikt av serier og programmer. Bare i løpet av 2017 ble det gitt ut over 200 serier på TV og nett som ble tilgjengelige for oss her i Norge. Og tallene for 2018 ventes at skal være enda høyere. De endelige listene for 2018 er ikke helt oppdaterte enda. Men en ting er i hvert fall helt klar – dersom du ønsker å kryper under pleddet nå i vinterhalvåret og bare se TV og TV serier så er det muligheten til å gjøre dette absolutt til stede.

Mange muligheter