Mine serie favoritter

Seriebloggen er navnet på denne siden ja. Her kan det jo da bli både bloggen eller skriving om tegne serier, TV serier eller hva som måtte komme meg for øyet som er i serie form. Skal forsøke å gjøre den litt spennende uten å bli kjedelig selvfølgelig. Vil vel heller forsøke å beskrive litt om serier og ikke skrive handling i serier for eksempel. Vi får se hva som faller meg inn når jeg kommer i gang utover i de neste ukene og månedene som kommer.

Favorittene

Den absolutte store favoritten for min private del er en seriefigur som har gått i mange år er en tegne serie. Og du er vel ikke i tvil så lenge jeg sier at den har gått i mange år? Ja selvfølgelig er det Donald Duck jeg tenker på. Jeg tror ikke noe kan slå ham og alle de han har med seg. Og det har blitt mange i den familien opp gjennom årene.

Favorittene

Men det finnes flere favoritter som i dag ikke lenger blir gitt ut. En av de for min del er Sølvpilen. Det bladet har jeg lest mange av. Men den ble stoppet og startet ved flere anledninger. Skal komme litt mer tilbake til dette igjen litt senere. Fantomet er jo også en serie som kommer langt opp på favoritt listen min. Det lever jo for fullt også i dag. Dessverre så leser jeg ikke like mye slike serier i dag, men kommer jeg over et blad så slipper jeg det ikke før det er lest gjennom. Tarzan er jo også en som kommer langt opp. Denne herlige mannen som lever i det enkle ute i jungelen. Jeg har vært veldig glad i mange forskjellige tegneserier. Så jo mer jeg tenker på dette jo flere minner dukker det opp i hodet her. Tex Willer skal visstnok fortsatt være i salg i Norge i følge internett. Jeg vet ikke om dette stemmer siden jeg ikke er aktiv leser lenger. Og i tillegg så bor jeg heller ikke i Norge lenger. Agent X9 skal være i samme situasjon som Tex Willer. Og det har vært flere slike blader i samme stilen som agent X9. Spion 13 er vel en av dem i hvert fall. Helgenen noe i samme retningen, men ikke helt den samme.

Veldig mange

Slik kunne jeg har fortsatt i langt og lenge. Men som jeg lovte i innledning skal jeg forsøke å gjøre denne siden ikke alt for kjedelig. Noe oppramsing og repetisjoner blir det nok. Men det kan jo komme av at flere av seriene også har «sidegrener» og går i hverandre igjen på forskjellige måter. Om du henger med på hva jeg forsøker å si?

Noe annet også

Det er først og fremst tegneserier jeg har i tankene når jeg starter opp med denne seriebloggen. Men det kan være at jeg «ramler innom» en Tv serie eller flere også. Det er jo så utrolig mye å ta av at det får bli litt tilfeldig hva som kommer etter hvert. Nå først denne her med litt introduksjon og så blir det nok litt tegneserier i den første artiklene i hvert fall.