De beste seriene på Netflix fra 2019

Du kjenner sikkert den følelsen når du har sett den siste episoden av en helt fantastisk serie, og du tenker: «Hva skal jeg se nå?» Noen ganger kan du lure på om noe noen gang vil toppe serien du nettopp er ferdig med. Vel, ikke bekymre deg: Jeg er her for å motvirke den urolige følelsen. Jeg har samlet sammen noen av mine favorittserier fra 2019, du finner alle seriene på Netflix.

Better Call Saul

Husker du advokaten fra Breaking Bad? Dette showet handler om ham; Saul Goodman. Seriene begynner etter klimakset av hendelsene i denne serien, i nåtiden, og hopper umiddelbart tilbake til før han ble Saul. Seks år før han ble kjent som Jimmy McGill. En sympatisk, godhjertet fyr som danser med loven, han får hjelp av Mike Ehrmantraut som også er kjent fra Breaking Bad. Det er kjempefint å få se partnerne i sine tidlige dager, og oppdage hva som skjedde før Jimmy ble forvandlet til Saul.Det er vanskelig å forestille seg at en Breaking Bad spin-off noen gang kunne bli bedre enn den banebrytende serien. Takket være en fantastisk jobb av Bob Odenkirk, som dykker ned i praktisk talt alle følelsesmessige tilstander i den første sesong alene, og Rhea Seehorn som Kim Wexler, er den like bra om ikke bedre enn Breaking Bad.

BoJack Horeseman

En mislykket 90-talls skuespiller prøver å bekjempe depresjonen med en blanding av sex og narkotika. Han er forresten også en hest. Will Arnett er stemmen til den antropomorfe hingsten mens han syntes synd på seg selv, og prøver å ikke rote til alt det gode i livet sitt. Hans beste venn, Todd, spilt av Aaron Paul, står ofte ved hans side, hvis han ikke er dypt inne i en av sine bli-rik-raskt planer. Det er også en veldig morsom komedie, stol på meg.

BoJack Horeseman

BoJack Horeseman har gjort noe som svært få animerte (eller live-action) serier har giddet å nærme seg før: depresjon som tema. Mens showet kan få deg til å gråte av latter innimellom, kan det også få deg til å gråte andre ganger. Det er et enormt komplekst blikk på en selvdestruktiv mann (eller egentlig en hest) i en verden som er like gal som han er.

Russian Doll

Å leve den samme dagen igjen og igjen er et konsept vi har sett en god del av på skjermen. Groundhog Day nærmer seg det designet med en blanding av underholdning og tristhet, og Russian Doll skrur volumet til 11 ved å kaste inn en dose av 2019 New York. Dette er ikke en 90-talls film, folkens. Natasha Lyonne, som du vil kjenne igjen fra Orange is the New Black røyker sin vei gjennom denne klebrige forlegenhet som Nadia. Det er hennes 36. bursdag og vennene hennes holder henne en fest på loftet deres. Det er bare en ulempe: Hun fortsetter å dø og våkne på badet.Som en av de mest omtalte Netflix seriene fortjener den all anerkjennelsen, fordi den er utrolig morsom. De fantastiske komiske rollene som spilles av utrolig dyktige skuespillere, vil garantert samle sammen en rekke priser neste år.

Star Trek Discovery

Det var en risiko å sette en ny Star Trek-serie flere år før hendelsene i den opprinnelige serien, men som det viser seg, var det en risiko som var verdt å ta. Star Trek Discovery utforsker en helt ny verden av Star Trek-universet gjennom erfaringene til forskeren og offiseren Michael Burnham (Sonequa Martin-Green). Kapteinen har ikke hovedrollen her, det er den første av mange smarte avgjørelser gjort av skaperne Bryan Fuller og Alex Kurtzman, som bevisst unngår å repetere andre Star Trek-serier og lager noe helt nytt og kartlegger erfaringene til USS Discovery mannskapet under krigstid i Star Trek Discovery Sesong 1.Lastet med forventninger, var det en sjanse for at Discovery ville falle helt flatt, og unnlate å leve opp til sitt betydelige potensial, men så kom den og blåste alles kollektive sokker av beina. Fantastisk skuespill kombinert med noen av de mest overbevisende historiefortellingene de siste årene, og med en rekke vendepunkt gjennom hele serien. Med Star Trek Discovery Sesong 2 på Netflix har du muligheten til å få med deg to fantastiske sesonger av Star Trek Discovery.

Konklusjon

Dersom du er på jakt etter en ny serie som kan slukes er Netflix et bra sted å starte. På Netflix finner du ikke bare seriene som er listet i dette innlegget, men også et mangfold av andre svært gode serier og filmer. Hvis du ikke har sett seriene på denne listen enda er det bare å sette i gang!